Va Oferim

Comisioane pana la 200 lei/ora

Comisioanele variaza in functie de aspectul, atitudinea, experienta fiecarei fete in parte. Iti oferim sansa ca indiferent de aspectul tau sa poti face bani si sa ai constant clienti.

Sedinte foto

Pentru a asigura un flux continuu de clienti, organizam frecvent sedinte foto cu fotografi specializati in domeniul adult, in locatii de lux inchiriate. Bineinteles ca iti vom proteja intimitatea si vom elimina din poze chipul si semnele distincte.

Cazare gratuita

Pentru angajatele noastre care au nevoie de cazare, punem la dispozitie camere single sau duble, modern amenajate, intr-o vila spatioasa din centrul Bucurestiului. Vila este locuita exclusiv de personal feminin.

Consiliere vestimentara

Aspectul ingrijit conteaza foarte mult, de aceea avem personal specializat care insoteste fetele la cumparaturi pentru a achizitiona cele mai potrivite haine, le invata tehnici de machiaj si postura. Noi te transformam total!

Cursuri gratuite de masaj

Deoarece dorim sa oferim clientilor nostri o experienta de calitate, fiecare maseuza este invatata cum sa ofere masaj de relaxare, body si erotic, care sunt tehnicile de fidelizare a clientilor. Cursurile se fac cu personal exclusiv feminin.

Asigurare medicala, imprumuturi, legalitate

Asiguram o colaborare 100% legala, contract de munca, asigurare medicala, posibilitatea de a lua credite bancare, cotizare la pensie si tot ce mai este necesar din punct de vedere legal.

Despre noi

Suntem V.I.P Zone si avem 20 ani de experienta pe piata divertismentului adult din Bucuresti.

Functionam 100% legal si oferim servicii 100% legale! Datorita vechimii, avem o baza foarte mare de clienti fideli care vin direct la poarta, dar avem si foarte multa reclama care ne aduce constant clienti noi, romani si straini, atat pentru deplasari la hotel si domiciliu cat si pentru masaj in salon.

Noi suntem prima optiune a celor ce cauta divertisment adult in Bucuresti.

Preturi

Standard

Lei 250

Masaj de relaxare, masaj body senzual si masaj erotic nud.

Deplasari

Lei 400

Masaj de relaxare, masaj body si erotic la hotel si domiciliu.

Jacuzzi

Lei 350

Masaj de relaxare, masaj body si erotic, baie in jacuzzi si sampanie.

Munca Noastra

Recenzii

  • O prietena mi-a recomandat salonul Vip Zone si desi nu voiam sa lucrez in acest domeniu, in principal pt ca nu stiam mare lucru , mi-am dat seama ca imi poate oferi avantaje pe care la alte joburi nu le am. Am fost la interviu, am avut parte de o pregatire destul de lunga ca sa invat toate tipurile de masaj si modul de interactiune cu clietii iar acum este o activitate pe care o fac cu multa placere, am timp suficient sa ma distrez, sa imi continui si studiile iar banii peste medie ma fac sa cred ca in curand voi avea propria mea casuta in Bucuresti
    Sandra, maseuza Vip Zone VipZone

  • Desi nu lucrez de mult timp aici, am reusit sa imi schimb masina, sa ma bucur de niste excursii in locuri exotice si sa imi permit in traiul de zi de zi tot ce imi doresc. Sunt fericita ca am luat decizia sa colaborez cu Vip Zone! Iubesc ceea ce fac si nu as schimba nimic! Am un job legal cu un program la alegere, un job unde sunt respectata si tratata super bine de toata lumea, atata de clienti cat si de administratori.
    Irina, maseuza VipZone

  • Salon frumos, ingrijit, central si cu multi clienti. Nu sunt din Bucuresti si am preferat sa fiu si cazata la ei, intr-o vila tot zona Unirii si practic toti banii pe care ii fac sunt ai mei 🙂 nu trebuie sa mai platesc nimic. In felul asta pot strange bani sa imi iau un apartament al meu.
    Diana, Maseuza JadePalace

  • Sunt Ileana, am 25 de ani si lucrez la Jade Palace. Timp de 3 ani m-am tot plimbat de la un salon la altul , nemultumit fiind de conditiile oferite, de lipsa de profesionalism si de clientii putini. Aici la Jade am gasit o echipa de colege care acum imi sunt si prietene, clienti multi, conditii decente de munca, fara reguli absurde, fara sa stau cu frica pt ca nu as primi banii, fara sa fiu tratata rau. De aici o sa plec doar atunci cand o sa decid ca ma las de meserie, pana atunci Jade Palace este a doua mea casa.
    Ileana, Maseuza Jade Palace

  • Nota 10, lucrez la Jade de aproximativ 6 luni si ma simt foarte bine. Pentru mine siguranta, intimitatea si legalitatea au contat cel mai mult atunci cand m-am decis sa fac masaj erotic, iar aici mi se ofera. Nu am vrut sa lucrez ilegal intr-un salon insalubru, sau pentru cine stie ce personaje dubioase. Salonul este mare, aerisit, cu spatii suficiente in care sa stam intre clienti, cu camere mari pt clienti, bai in aprope fiecare camera, menajera care face curat, personalul administrativ e format doar din fete care isi dau silinta ca noi toate sa fim linistite si multumite.
    larisa, Maseuza JadePalace

  • M-am nascut intr-o familie modesta de langa Bucuresti si tot timpul am dus lipsa banilor si stiam cumva ca va trebui sa fac ceva care sa ma scape din situatia in care eram.Imi doream sa stau in bucuresti, sa merg in cluburi, sa imi iau o masinuta… am studiat variantele , am mers la cateva interviuri, am stat prin diferite locuri cateva zile dar nu ma simteam in largul meu. Pana la urma am vazut anuntul celor de la Thai Passion, am venit la interviu si din acea zi nu am mai plecat de la ei .
    Alice, maseuza Thai Passion

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; } @media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_pvuyi { height :30px !important; } } @media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_jcrln { height :30px !important; } } @media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_94cct { height :30px !important; } } @media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_e8rr6 { height :30px !important; } } #cata_pricetable_gs82whlanl .ptable-content{ background-color: #ffffff; } #cata_pricetable_d71bzi154f .ptable-content{ background-color: #afafaf; } #cata_pricetable_78ewlwu4ng .ptable-content{ background-color: #ffffff; } #separator_fv0 .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #ffffff;}
Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Contacteaza-ne acum!